Sisemise tugevuse leidnud Alena järgnes Veet Manole Eestisse

0

Alena ja VeetLas Vegasest pärit Alena ei pidanud suureks vaevaks ette võtta pikk reis meelelahutuspealinnast väikesesse Eesti vaid selleks, et kaasa teha veel üks Veet Mano korraldatavatest energeetilistest laagritest. Põhjusid selgitab energiarändur ise.

Miks sa võtsid nii pika reisi ette Las Vegasest, et osaleda Veet Mano laagris? Mida Veet Mano laager sulle andis?

Ma osalesin Veet Mano seminaril 10 kuud tagasi Las Vegases ja see meeldis mulle väga. Sellepärast ma otsustasingi tulla Eestisse Veet Mano laagrisse.

Kõik tema üritused on niivõrd unikaalsed, see aitab mind ja teisi osalejaid avada oma südant, tunnetades igavest armastust, õnne ja rõõmu!

Ta aitas mul vabaneda negatiivsetest blokeeringutest, valudest kaelas ja alaseljas. Ma tunnen ennast pärast laagrit nooruslikuna, õnnelikuna ja täis energiat! Veet Mano avas minu sisemise tugevuse, mille tõttu ma usaldun nüüd oma sisemist tunnet rohkem ja usaldan ennast. Aeg, mille ma veetsin Veet Manoga, on minu jaoks hindamatu!

Kui kaua aega sa kulutad meditatsioonile ja miks sa soovitad inimestel tegeleda vaimsete asjadega?

Osho meditatsioonid on osa minu igapäevasest rutiinist. Ma mediteerin iga päev kas 1 tunni või vähemalt 30 minutit. Pärast meditatsiooni ma tunnen end rohkem elus, rohkem teadlikumana, mul on rohkem energiat ja rõõmu. Sellepärast ma soovitan Osho meditatsioone kõigile!

Kirjelda palun Veet Manot.

Veet Mano sisemiselt valgustab inimesi, ta kiirgab välja armastust, valgust, heatahtlikkust. Kõik armastavad teda!

Leave A Reply